Автомобільний відеореєстратор GT R ONE

КОД:

Оригінальна ціна: 629.00₴.Поточна ціна: 499.00₴.

Кількість:

Доставка
  • Нова Пошта
Наші переваги
  • Гарантія 12 місяців
  • Оповіщення по EMAIL
  • Повернення і обмін 
  • Різні способи оплати
  • Краща ціна
Варіанти оплати
  • Картами Visa і MasterCard
  • Оплата по рахунку
  • Безготівковий розрахунок 

Опис

GT R One – базова модель з Wi-Fi.

Підходить для тих, хто розмірковує про покупку першого реєстратора або шукає надійну заміну попереднього пристрою.
Чим хороший реєстратор GT R One:

Повністю скляна 6-шарова оптика;
Запис відео з роздільною здатністю Full HD;
Wi-Fi і мобільний додаток.
GT R ​​One забезпечує деталізовану зйомку з роздільною здатністю 1920х1080. Ви можете бути впевнені в якості записаних роликів і чіткості стоп-кадрів.
Завдяки широкому куту огляду (160 °) GT R One фіксує все, що доступно людському оку, в тому числі обстановку на автомагістралях і багатосмугових шосе.
Подібно пристроїв для професійного відеоспостереження, GT R One веде запис без засветов і затемнених ділянок. Все тому, що в нього інтегрована технологія широкого динамічного діапазону (WDR). При різких перепадах освітлення – наприклад, під час руху в сонячну погоду або при виїзді з тунелю – WDR автоматично коригує тони: висвічує затемнені зони, а також підвищує контрастність на засвічених ділянках.
GT R ​​One оснащений 2 “дисплеєм і функціональними кнопками управління – для включення, налаштування і перегляду відзнятого матеріалу.
Для зручності користувачів в реєстратор вбудований модуль Wi-Fi – ви легко можете підключатися до GT R One і управляти всіма його налаштуваннями дистанційно. Щоб поділитися з близькими важливим записом або викласти в мережу веселе відео, досить завантажити знятий ролик з карти пам’яті в смартфон. Для цього потрібно лише встановити мобільний додаток і синхронізувати пристрої.
GT R ​​One можна перевести в режим охоронної парковки. Алгоритм такий: при виключенні запалення реєстратор переходить в сплячий режим. Якщо датчик удару спрацьовує, він прокидається, знімає захищений відеоролик і повертається в режим очікування. Таким чином GT R One може вести зйомку до повного розряду вбудованого акумулятора.
У разі екстреного розвороту, гальмування або удару в пристрої автоматично спрацьовує G-сенсор – він захищає важливі файли від циклічної перезапису. Щоб зберегти певний момент відео вручну, потрібно натиснути на спеціальну кнопку праворуч від екрану. Після чого останній ролик переміститься в окремий сектор пам’яті і буде знаходиться там до тих пір, поки ви самі його не видалите.
GT R ​​One підтримує роботу з картами пам’яті Micro SDXC до 64 GB. Цього обсягу цілком вистачає для зберігання записів з двох-трьох попередніх поїздок (4 години безперервного запису).
Кріплення, що додаються до виробу, дозволить вам встановити GT R One на лобове скло і налаштувати його стандартне положення. При цьому ви завжди зможете розгорнути реєстратор: поміняти кут нахилу, направити його в салон або на бокове скло.

Купити відеореєстратор GT R ONE ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Функції

G-сенсор
Time-Lapse
WDR
WiFi
Паркувальний режим

Роздільна здатність

1920×1280

Частота відео

30 кадрів/сек

Формат відео

H264
Mp4

Кут огляду

160°

Запис звуку

Є

Активація запису

Автоматично при включенні

Друк інформації у відео

Дата
Час

Кількість камер

1

Вбудований екран

Так

Можливо, вас також зацікавить