Холодильник SAMSUNG RB38T676FEL/UA

Морозильна камера
Морозильна скриня Gorenje FH25EAW Оригінальна ціна: 14,699.00₴.Поточна ціна: 12,999.00₴.
Повернутися до товарів
холодильник
Двокамерний холодильник Whirlpool W7X 82O OX H Оригінальна ціна: 25,199.00₴.Поточна ціна: 22,999.00₴.

КОД:

Оригінальна ціна: 30,799.00₴.Поточна ціна: 26,399.00₴.

Кількість:

Доставка
  • Нова Пошта
Наші переваги
  • Гарантія 12 місяців
  • Оповіщення по EMAIL
  • Повернення і обмін 
  • Різні способи оплати
  • Краща ціна
Варіанти оплати
  • Картами Visa і MasterCard
  • Оплата по рахунку
  • Безготівковий розрахунок 

Опис

Дизайн за технологією SpaceMax Technology 
Холодильник Samsung з нижньою морозильною камерою виготовлений за технологією Space Max Technology, тому має ефективну теплоізоляцію стінок зменшеної товщини. Це дозволяє зберегти зовнішні розміри приладу, розширюючи при цьому його внутрішній об’єм. Таким чином, дана модель відрізняється від інших холодильників такого ж розміру збільшеним корисним об’ємом і високим рівнем енергоефективності*.

Технологія всебічного охолодження

Система All-Around cooling 
Всі куточки робочої камери холодильника охолоджуються ретельно та рівномірно, адже модель підтримує технологію All-Around cooling. Система забезпечує подачу охолоджених потоків повітря через отвори над кожною полицею, тому всередині приладу підтримується стабільний клімат, а продукти залишаються свіжими довше.

Вентильоване охолодження

Технологія No Frost

Холодильник з нижньою морозильною камерою Samsung знижує температуру за технологією No Frost, тому вигідно відрізняється від моделей без такої системи. No Frost забезпечує вентильоване охолодження, завдяки якому регулюється рівень вологості, відсутній конденсат, іній, крига, сторонні запахи та суттєво продовжується термін служби холодильника.

Ідеальні умови для зберігання овочів, м’яса та риби

Зона свіжості Fresh Zone 
Для зберігання овочів, фруктів, риби та м’яса в холодильнику передбачена окрема зона з оптимальним кліматом для таких продуктів. У лівій частині Зони Свіжості нижчий рівень температури, що відмінно підходить для продовження свіжості м’яса й риби. У правій частині Fresh Zone температурний режим краще підходить для збереження овочів і фруктів*.

Характеристики

Можливо, вас також зацікавить